Besigtigelse med droneflyvning

Vi udfører veludført kvalitetsarbejde – hver gang!

Din specialist i besigtigelse af boliger nær Ringsted

Vil du gerne have en professionel med ud at besigtige en bolig i Roskilde eller Kalundborg, inden du afgiver et bud?

Hos Q-Byg hjælper vi dig gerne med at vurdere en bolig, inden du kaster penge efter den. Med en besigtigelse kan du sikre dig mod eventuelle fejl eller mangler, som det kan koste dig dyrt at udbedre. Som noget helt specielt kan vi tilbyde dig drone inspektion. Med droneflyvning kan vi se boligen fra en anden vinkel, og vi kan nemt og hurtigt inspicere og dokumentere skader på et tag. Efterspørger du besigtigelse med drone i København eller på den øvrige del af Sjælland, hører vi gerne fra dig.

Vi kan tilbyde dig

 • Besigtigelse af lejlighed eller hus
 • Hjælp til tilstandsrapport
 • Drone inspektion

Besigtigelse af hus – inden køb eller ved skader

Det er en stor investering at købe en bolig, og du kan spare mange penge ved at sikre dig, at der ikke gemmer sig skjulte mangler ved overdragelsen. Det er altid en god ide at sikre dig ved at tegne en ejerskifteforsikring, men du kan også gøre mere end det ved at betale dig fra en besigtigelse. Vi tager gerne med som din fagmand og hjælper dig med at spotte mangler. Med vores erfaring har vi et godt blik for håndværksmæssige skavanker og fejl.

Som noget nyt kan vi også tilbyde inspektion af boliger via droneflyvning. Med vores drone kan vi se boligen oppe fra luften og fra andre vinkler, og det giver et rigtig godt billede af husets stand som helhed. Skulle der eksempelvis være skader på taget, er det nemmere at se oppe fra luften, end at du skal med op at kravle på taget. Droneflyvning kan også bruges til at tage flotte præsentationsbilleder af din bolig og live-videoer af omgivelser, udsigt med mere.

Aftal tid til besigtigelse

Hvad enten du har spørgsmål, eller du gerne vil høre mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vil du gerne have os med ud at se på en bolig på Sjælland, står vi til rådighed, og vi aftaler gerne en tid med dig. Ring til os på telefon 93 40 41 41 eller skriv til os på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Telefontider: Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00 | Fredag kl. 07.00 - 15.00

 

Tømreropgaver udføres på hele Sjælland

Q-Byg`s Tømrer Virksomhed er en professionel og løsningsorienteret virksomhed som tager udgangspunkt i kundens behov.

Gennem samarbejde og udvikling af de enkelte projekter ønsker vi i Q-Byg at skabe værdi til gavn og glæde for kunden.

Vi anvender alene faguddannet personale.

Q-Byg`s Tømrer tilbyder at udføre alt indenfor tømrer-, snedkerarbejde, store som små opgaver udføres i den højeste håndværksmæssige kvalitet.

Med en stab af veluddannede og effektive medarbejdere udføres såvel nybygnings- som renoverings- og ombygningsopgaver af både helårs- og sommerhuse samt landbrugs- og industribygninger.

Vi har tradition for høj kvalitet og det har altid været vores mål at yde den absolut bedste service til vores kunder. Derfor har vi altid lagt vægt på at kunne levere et 1. klasses håndværk udført af egne medarbejdere og nøje koordineret med øvrige håndværkere. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi udfører alt tømrerarbejde.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores tømrermester kan blandt andet hjælpe dig med

 • Konstruktion af nyt tag
 • Renovering af det gamle tag
 • Tilbygninger
 • Konstruktion af vinduer og døre
 • Reparation af vinduer og døre
 • Specialopgaver
 • Tækkearbejde
 • Tømrerarbejde
 • Ombygning
 • Tagarbejde
 • Energivejledning
 • Hulmursisolering
 • Køkkener
 • Sagsstyring og meget mere.

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvad enten det udføres i hoved- eller totalentreprise. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Gennem løbende efteruddannelse og faglig sparing sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Hovedentrepriser

Q-Byg tilbyder også at udføre alle former for opgaver i hoved- eller totalentreprise. Vi besidder en ganske betydelig erfaring på dette område, som er oparbejdet gennem mange år. Det giver bygherren flere fordele, bl.a. at der konstant er styr på og overvågning af hele byggeprocessen. Dette sker, uden at bygherren løbende skal have kontakt til de enkelte håndværkere.

Som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer.Vi indgår aftaler om arbejdets omfang, priser, tidsramme m.v. og på grundlag af dette udarbejder vi en tidsplan, afholder fornødne byggemøder og koordinerer de enkelte håndværkeres arbejde til en effektiv, glidende proces.

Outrup - Vinduer & Døre - Logo
Vaillant - Logo
BOSCH - Invented for Life - Logo
Velux - Logo
Velfac - Vinduer for Livet - Logo
Ring til os