Din specialist i besigtigelse af boliger nær Ringsted

Vil du gerne have en professionel med ud at besigtige en bolig i Roskilde eller Kalundborg, inden du afgiver et bud?

Hos Q-Byg hjælper vi dig gerne med at vurdere en bolig, inden du kaster penge efter den. Med en besigtigelse kan du sikre dig mod eventuelle fejl eller mangler, som det kan koste dig dyrt at udbedre. Som noget helt specielt kan vi tilbyde dig drone inspektion. Med droneflyvning kan vi se boligen fra en anden vinkel, og vi kan nemt og hurtigt inspicere og dokumentere skader på et tag. Efterspørger du besigtigelse med drone i København eller på den øvrige del af Sjælland, hører vi gerne fra dig.

Vi kan tilbyde dig

  • Besigtigelse af lejlighed eller hus
  • Hjælp til tilstandsrapport
  • Drone inspektion

Besigtigelse af hus – inden køb eller ved skader

Det er en stor investering at købe en bolig, og du kan spare mange penge ved at sikre dig, at der ikke gemmer sig skjulte mangler ved overdragelsen. Det er altid en god ide at sikre dig ved at tegne en ejerskifteforsikring, men du kan også gøre mere end det ved at betale dig fra en besigtigelse. Vi tager gerne med som din fagmand og hjælper dig med at spotte mangler. Med vores erfaring har vi et godt blik for håndværksmæssige skavanker og fejl.

Som noget nyt kan vi også tilbyde inspektion af boliger via droneflyvning. Med vores drone kan vi se boligen oppe fra luften og fra andre vinkler, og det giver et rigtig godt billede af husets stand som helhed. Skulle der eksempelvis være skader på taget, er det nemmere at se oppe fra luften, end at du skal med op at kravle på taget. Droneflyvning kan også bruges til at tage flotte præsentationsbilleder af din bolig og live-videoer af omgivelser, udsigt med mere.

Aftal tid til besigtigelse

Hvad enten du har spørgsmål, eller du gerne vil høre mere om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vil du gerne have os med ud at se på en bolig på Sjælland, står vi til rådighed, og vi aftaler gerne en tid med dig. Ring til os på telefon 93 40 41 41 eller skriv til os på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.