En ny måde at tænke boligbyggeri

En byggesag er en hjertesag

At bygge sit eget hus er et af de største projekter i de fleste menneskers liv. Processen fra tanke og drøm til håndfast ejendom, er en mental og tidsmæssig krævende periode, hvor der skal overvejes et utal af muligheder og valg.

Hvad enten det drejer sig om et helt nyt hus,  tilbygning, ombygning, eller bare en lille kvist er drømmen din.

Det er vigtigt at kunne tænke i muligheder i stedet for begrænsninger. Vores vision er at være forløser af dine boligdrømme. Fordi du er unik og fordi alle mennesker er unikke er de boliger vi bygger, tilpasset det enkelte menneskes ønsker og behov.

Kodeordet i byggeprojektet er samtale. Fra første møde og lige til hoveddørsnøglen overdrages, er vi lydhøre, og via samtalen får vi skabt de løsninger der vil bringe det gode liv til  boligen mange år frem i tiden.

I skal levere tanker og drømme. Vi kommer med kreative input og nye ideer tager form. Q-Byg’s egen tegnestue sætter stregerne, og vores erfarne og stabile stab af håndværkere får tingene til at ske. Til aftalt tid, kvalitet og pris. Alt inklusiv!

Velkommen til en ny måde at tænke bolig på.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byggeri til det gode liv

Hvem skal leve i boligen? Er du til masser af flotte lysindfald – eller til gode hyggekroge? Skal køkkenet være stramt funktionelt eller scene for storladent gastronomi? Måske er der trippende børnefødder på vej – eller den tredje alder skal holdes i trygge og komfortable rammer.

Alle har råd til drømmen. Vi vil gerne give flere råd til at leve i den.

Vi mener at et hus koster hvad et hus koster. Uanset hvor det ligger. Er grunden velegnet, er beliggenheden underordnet i forhold til byggeprisen. Derfor holder vores pris fra start til slut.

Vi kan bygge et billigt og godt hus som opfylder de fleste menneskers basale krav. Vi kan også opføre en luksuriøs bolig, hvor kun de bedste materialer er anvendt. De fleste af vores huse er opført i et pris- og materialeniveau mellem disse to yderpunkter, men for alle gælder det samme udgangspunkt : en åben og ærlig tilgang til opgaven i tæt dialog med bygherre.

Tænk miljøet med i drømmen

Et af vores specialer er den miljørigtige energiløsning og vi bygger huse i energiklasse A. Vi anbefaler sol- eller jordvarme som hel  eller delvis energikilde i dit nye hus – eller i den eksisterende bolig. Fordi vedvarende energikilder nu er så effektive og billige i drift at fordelene er åbenbare.

Solenergi

Solen er en unik energikilde. På otte minutter leverer solen lige så meget energi, som hele menneskeheden forbruger på et helt år! Den er gratis og vedvarende – og meget miljøvenlig. Vi installerer solvarmesystemer i kombination med olie- , gaskedler  og jordvarmeanlæg

Jordvarme

Miljørigtig energi hænger ikke på træerne – den ligger i jorden.  Den energi, som solen hver dag afgiver til jorden, ligger som en stor uudnyttet ressource under jordoverfladen. Jordvarme er en effektiv og yderst stabil varmekilde, der ved hjælp af moderne teknologi forvandler jordens varme til varmt brugsvand og boligvarme.

Fleksibilitet og medbestemmelse

Vi bygger huset sammen – også undervejs. Tilretninger og justeringer på ”alt det du kan se” klares uden problemer. F.eks. et ønske om nogle andre vandhaner end først antaget – du betaler kun for den reelle prisforskel. Det betyder gennemsigtighed – og garanterer mod ubehagelige ekstraregninger. Vi lægger meget vægt på åbenhed og gensidig tillid  i hele forløbet. Det giver det bedste resultat – og glade boligejere.

Vi bygger efter nutidens krav, men holder fast i en række af de gamle dyder, som bl.a. mursten over vinduer, murede gavle etc. Byggetiden varierer efter årstiderne og naturligvis efter husets størrelse og udformning.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte de tanker og ønsker I end måtte have.