Ombyg og nybyg

Vi udfører veludført kvalitetsarbejde – hver gang!

Tilbygning og ombygning på Sjælland med stil

Drømmer du om et ekstra badeværelse eller flere værelser i dit sommerhus?

Hos Q-Byg er vi eksperter i at opføre tilbygninger og ombygge boliger. Vi har mange års erfaring med ombygning af huse, og vi kan forvandle selv det mest forældede hus til en topmoderne bolig. Vi tilbyder alle vores kunder en kvalitetsløsning, og det gælder også dig, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde. Vil du gerne have et tilbud på en tilbygning nær Ringsted, Roskilde eller Kalundborg? Vi opererer på hele Sjælland og hører gerne fra dig.

Vi hjælper dig med alle former for tilbygning og ombygning

 • Nyt badeværelse
 • Nyt køkken
 • Facaderenovering
 • Ombygning af hus
 • Udestue eller hems
 • Nyt tag eller tagrenovering

Hvilken tilbygning drømmer du om?

En familie kan altid bruge mere plads, og enhver bolig kan nemt blive for lille. Du behøver ikke nødvendigvis tænke i at flytte til et nyt hus, hvis I mangler værelser eller gerne vil have en større stue. Der er mange muligheder for at bygge til et hus, hvad enten det så er i form af en solrig udestue, udnyttelse af loftet eller tilbygning af værelser. Det er kun din fantasi og dit budget, der sætter grænsen for, hvad vi kan gøre med dit hus.

Ombygning og fornyelse af dit hus

Hvis du bor i et ældre hus, som er slidt og umoderne, hjælper vi dig gerne med at få det til at blive så godt som nyt. Stort set alt kan lade sig gøre, når du er i vores professionelle hænder, om så du gerne vil have lagt to rum sammen til ét, eller du gerne vil have lavet et nyt køkken og større køkken. Har du planer om at renovere flere rum i dit hus, kan det være en fordel at få gjort det hele på én gang. Så slipper du nemlig for at bo i byggerod af flere omgange.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud til dig på ombygning?

Brænder du inde med et spørgsmål, eller vil du gerne have os til at tage et kig på dine muligheder for at bygge til? Giv os et kald på telefon 93 40 41 41 eller send os en e-mail på kontakt@q-byg.dk. Så vender vi tilbage til dig snarest, når vi har modtaget din henvendelse.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Telefontider: Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00 | Fredag kl. 07.00 - 15.00

 

Tømreropgaver udføres på hele Sjælland

Q-Byg`s Tømrer Virksomhed er en professionel og løsningsorienteret virksomhed som tager udgangspunkt i kundens behov.

Gennem samarbejde og udvikling af de enkelte projekter ønsker vi i Q-Byg at skabe værdi til gavn og glæde for kunden.

Vi anvender alene faguddannet personale.

Q-Byg`s Tømrer tilbyder at udføre alt indenfor tømrer-, snedkerarbejde, store som små opgaver udføres i den højeste håndværksmæssige kvalitet.

Med en stab af veluddannede og effektive medarbejdere udføres såvel nybygnings- som renoverings- og ombygningsopgaver af både helårs- og sommerhuse samt landbrugs- og industribygninger.

Vi har tradition for høj kvalitet og det har altid været vores mål at yde den absolut bedste service til vores kunder. Derfor har vi altid lagt vægt på at kunne levere et 1. klasses håndværk udført af egne medarbejdere og nøje koordineret med øvrige håndværkere. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi udfører alt tømrerarbejde.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores tømrermester kan blandt andet hjælpe dig med

 • Konstruktion af nyt tag
 • Renovering af det gamle tag
 • Tilbygninger
 • Konstruktion af vinduer og døre
 • Reparation af vinduer og døre
 • Specialopgaver
 • Tækkearbejde
 • Tømrerarbejde
 • Ombygning
 • Tagarbejde
 • Energivejledning
 • Hulmursisolering
 • Køkkener
 • Sagsstyring og meget mere.

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvad enten det udføres i hoved- eller totalentreprise. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Gennem løbende efteruddannelse og faglig sparing sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Hovedentrepriser

Q-Byg tilbyder også at udføre alle former for opgaver i hoved- eller totalentreprise. Vi besidder en ganske betydelig erfaring på dette område, som er oparbejdet gennem mange år. Det giver bygherren flere fordele, bl.a. at der konstant er styr på og overvågning af hele byggeprocessen. Dette sker, uden at bygherren løbende skal have kontakt til de enkelte håndværkere.

Som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer.Vi indgår aftaler om arbejdets omfang, priser, tidsramme m.v. og på grundlag af dette udarbejder vi en tidsplan, afholder fornødne byggemøder og koordinerer de enkelte håndværkeres arbejde til en effektiv, glidende proces.

Outrup - Vinduer & Døre - Logo
Vaillant - Logo
BOSCH - Invented for Life - Logo
Velux - Logo
Velfac - Vinduer for Livet - Logo
Ring til os