Tilbygning og ombygning på Sjælland med stil

Drømmer du om et ekstra badeværelse eller flere værelser i dit sommerhus?

Hos Q-Byg er vi eksperter i at opføre tilbygninger og ombygge boliger. Vi har mange års erfaring med ombygning af huse, og vi kan forvandle selv det mest forældede hus til en topmoderne bolig. Vi tilbyder alle vores kunder en kvalitetsløsning, og det gælder også dig, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde. Vil du gerne have et tilbud på en tilbygning nær Ringsted, Roskilde eller Kalundborg? Vi opererer på hele Sjælland og hører gerne fra dig.

Vi hjælper dig med alle former for tilbygning og ombygning

  • Nyt badeværelse
  • Nyt køkken
  • Facaderenovering
  • Ombygning af hus
  • Udestue eller hems
  • Nyt tag eller tagrenovering

Hvilken tilbygning drømmer du om?

En familie kan altid bruge mere plads, og enhver bolig kan nemt blive for lille. Du behøver ikke nødvendigvis tænke i at flytte til et nyt hus, hvis I mangler værelser eller gerne vil have en større stue. Der er mange muligheder for at bygge til et hus, hvad enten det så er i form af en solrig udestue, udnyttelse af loftet eller tilbygning af værelser. Det er kun din fantasi og dit budget, der sætter grænsen for, hvad vi kan gøre med dit hus.

Ombygning og fornyelse af dit hus

Hvis du bor i et ældre hus, som er slidt og umoderne, hjælper vi dig gerne med at få det til at blive så godt som nyt. Stort set alt kan lade sig gøre, når du er i vores professionelle hænder, om så du gerne vil have lagt to rum sammen til ét, eller du gerne vil have lavet et nyt køkken og større køkken. Har du planer om at renovere flere rum i dit hus, kan det være en fordel at få gjort det hele på én gang. Så slipper du nemlig for at bo i byggerod af flere omgange.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud til dig på ombygning?

Brænder du inde med et spørgsmål, eller vil du gerne have os til at tage et kig på dine muligheder for at bygge til? Giv os et kald på telefon 93 40 41 41 eller send os en e-mail på kontakt@q-byg.dk. Så vender vi tilbage til dig snarest, når vi har modtaget din henvendelse.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.