Renovering med Q-Byg

Vi udfører veludført kvalitetsarbejde – hver gang!

Renovering på Sjælland udført af professionelle håndværkere

Trænger din bolig til en kærlig hånd og en gennemgribende renovering?

Hos Q-Byg varetager vi boligrenovering i alle afskygninger. Vi har specialiseret os i totalentreprise og tager derfor gerne hånd om hele processen fra start til slut. Det er ikke bare tidsbesparende for dig at lade os sørge for det hele, men det sikrer dig også, at du får en kvalitetsløsning over hele linjen. Vi er den foretrukne entreprenørvirksomhed for mange privatkunder og erhvervskunder på hele Sjælland, og står du over for et projekt med renovering ved Ringsted, Roskilde eller Kalundborg, har vi kompetencerne til at klare opgaven.

Alt inden for renovering af boliger

 • Renovering af badeværelse
 • Facaderenovering
 • Tagrenovering
 • Renovering af lejlighed eller hus
 • Nyt køkken
 • Besigtigelse med drone

Kvalitet og service går hånd i hånd

Når du indgår et samarbejde med os om renovering af din bolig, vil du mærke, at vi er professionelle. Det gælder både den måde, vi går til opgaverne på, men også i forhold til, at dialog er kernen i vores samarbejde. Det er vigtigt for os, at vi har en god dialog med dig som kunde. For at nå frem til det resultat, som du drømmer om, er det afgørende, at vi har et godt samarbejde med dig.

Kvalitet er for os mange ting. Det gælder både det slutresultat, som vi skaber, men det gælder også den service, som vi yder dig, når du hyrer os til et renoveringsprojekt. Hos os er en aftale lig med en aftale. Aftaler vi en deadline med dig, kan du regne med, at vi overholder den. Det samme gælder, når det kommer til den pris, som vi giver dig på en opgave. Vi vil gerne have, at du har en god oplevelse, når du samarbejder med os, og at du kan nyde godt af den løsning, vi skaber, mange år frem i tiden.

Renovering af dit hus – modtag tilbud

Vil du gerne vide mere om vores ydelser? Eller booke en tid til en besigtigelse af din bolig? Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for en forespørgsel på et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 93 40 41 41 eller sende os en e-mail på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Telefontider: Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00 | Fredag kl. 07.00 - 15.00

 

Tømreropgaver udføres på hele Sjælland

Q-Byg`s Tømrer Virksomhed er en professionel og løsningsorienteret virksomhed som tager udgangspunkt i kundens behov.

Gennem samarbejde og udvikling af de enkelte projekter ønsker vi i Q-Byg at skabe værdi til gavn og glæde for kunden.

Vi anvender alene faguddannet personale.

Q-Byg`s Tømrer tilbyder at udføre alt indenfor tømrer-, snedkerarbejde, store som små opgaver udføres i den højeste håndværksmæssige kvalitet.

Med en stab af veluddannede og effektive medarbejdere udføres såvel nybygnings- som renoverings- og ombygningsopgaver af både helårs- og sommerhuse samt landbrugs- og industribygninger.

Vi har tradition for høj kvalitet og det har altid været vores mål at yde den absolut bedste service til vores kunder. Derfor har vi altid lagt vægt på at kunne levere et 1. klasses håndværk udført af egne medarbejdere og nøje koordineret med øvrige håndværkere. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi udfører alt tømrerarbejde.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores tømrermester kan blandt andet hjælpe dig med

 • Konstruktion af nyt tag
 • Renovering af det gamle tag
 • Tilbygninger
 • Konstruktion af vinduer og døre
 • Reparation af vinduer og døre
 • Specialopgaver
 • Tækkearbejde
 • Tømrerarbejde
 • Ombygning
 • Tagarbejde
 • Energivejledning
 • Hulmursisolering
 • Køkkener
 • Sagsstyring og meget mere.

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvad enten det udføres i hoved- eller totalentreprise. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Gennem løbende efteruddannelse og faglig sparing sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Hovedentrepriser

Q-Byg tilbyder også at udføre alle former for opgaver i hoved- eller totalentreprise. Vi besidder en ganske betydelig erfaring på dette område, som er oparbejdet gennem mange år. Det giver bygherren flere fordele, bl.a. at der konstant er styr på og overvågning af hele byggeprocessen. Dette sker, uden at bygherren løbende skal have kontakt til de enkelte håndværkere.

Som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer.Vi indgår aftaler om arbejdets omfang, priser, tidsramme m.v. og på grundlag af dette udarbejder vi en tidsplan, afholder fornødne byggemøder og koordinerer de enkelte håndværkeres arbejde til en effektiv, glidende proces.

Outrup - Vinduer & Døre - Logo
Vaillant - Logo
BOSCH - Invented for Life - Logo
Velux - Logo
Velfac - Vinduer for Livet - Logo
Ring til os