Renovering på Sjælland udført af professionelle håndværkere

Trænger din bolig til en kærlig hånd og en gennemgribende renovering?

Hos Q-Byg varetager vi boligrenovering i alle afskygninger. Vi har specialiseret os i totalentreprise og tager derfor gerne hånd om hele processen fra start til slut. Det er ikke bare tidsbesparende for dig at lade os sørge for det hele, men det sikrer dig også, at du får en kvalitetsløsning over hele linjen. Vi er den foretrukne entreprenørvirksomhed for mange privatkunder og erhvervskunder på hele Sjælland, og står du over for et projekt med renovering ved Ringsted, Roskilde eller Kalundborg, har vi kompetencerne til at klare opgaven.

Alt inden for renovering af boliger

  • Renovering af badeværelse
  • Facaderenovering
  • Tagrenovering
  • Renovering af lejlighed eller hus
  • Nyt køkken
  • Besigtigelse med drone

Kvalitet og service går hånd i hånd

Når du indgår et samarbejde med os om renovering af din bolig, vil du mærke, at vi er professionelle. Det gælder både den måde, vi går til opgaverne på, men også i forhold til, at dialog er kernen i vores samarbejde. Det er vigtigt for os, at vi har en god dialog med dig som kunde. For at nå frem til det resultat, som du drømmer om, er det afgørende, at vi har et godt samarbejde med dig.

Kvalitet er for os mange ting. Det gælder både det slutresultat, som vi skaber, men det gælder også den service, som vi yder dig, når du hyrer os til et renoveringsprojekt. Hos os er en aftale lig med en aftale. Aftaler vi en deadline med dig, kan du regne med, at vi overholder den. Det samme gælder, når det kommer til den pris, som vi giver dig på en opgave. Vi vil gerne have, at du har en god oplevelse, når du samarbejder med os, og at du kan nyde godt af den løsning, vi skaber, mange år frem i tiden.

Renovering af dit hus – modtag tilbud

Vil du gerne vide mere om vores ydelser? Eller booke en tid til en besigtigelse af din bolig? Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for en forespørgsel på et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 93 40 41 41 eller sende os en e-mail på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.