Integreret Solcelletag

Bevar dit tags æstetiske udseende, med solceller indbygget i teglstene

Solcelletag i Odsherred Kommune

Vi kan med stolhed sige, at vi er forhandler af Zepnordic solcelletag.
Bibevar dit tags udseende og design med solcelletegl.

Zepnordics solceller er integreret i teglstene, så du slipper for de store grimme solpaneler på dit tag. Når dine naboer og de forbipasserene ude på vejen, ser din bolig, vil de ikke kunne se at du har solceller – Det ligner et helt klassisk tag.

Samtidig får du alle de positive effekter, som ved et klassisk solcelletag – Både økonomisk og miljømæssigt. 
Du sparer på din el-regning, fordi du nu producerer din egen miljøvenlige strøm, så kan du være helt eller delvist selvforsynende med din el.
Vores solceller er meget effektive, så du får mest strøm som muligt.

Alle dine teglsten behøver ikke have indbygget solceller. Hvis noget af dit tag står i skyggen det meste af dagen, vil de naturligvis ikke producere ligeså meget strøm, derfor kan det tænkes at det vil være overflødigt at have solceller der – Det rådgiver og vejleder dig om.

Kontakt Q-byg i dag og få monteret usynlige solceller på dit tag

Går du alligevel med tanker om at skifte dig tag, så kan du også overveje om du skal investere i et tag med indbygget solceller.
Solcelleteglstenene fås i rød og sort, så de vil uden tvivl passe godt til dit hus.
Vi kan varetage os hele entreprise og giver dig gerne råd og vejledning, så ender i med det tag, der passer bedst til jeres bolig.

Vil du høre mere om dine muligheder omkring et tag med indbygget solceller?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 93 40 41 41 eller sende os en e-mail på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Telefontider: Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00 | Fredag kl. 07.00 - 15.00

 

Tømreropgaver udføres på hele Sjælland

Q-Byg`s Tømrer Virksomhed er en professionel og løsningsorienteret virksomhed som tager udgangspunkt i kundens behov.

Gennem samarbejde og udvikling af de enkelte projekter ønsker vi i Q-Byg at skabe værdi til gavn og glæde for kunden.

Vi anvender alene faguddannet personale.

Q-Byg`s Tømrer tilbyder at udføre alt indenfor tømrer-, snedkerarbejde, store som små opgaver udføres i den højeste håndværksmæssige kvalitet.

Med en stab af veluddannede og effektive medarbejdere udføres såvel nybygnings- som renoverings- og ombygningsopgaver af både helårs- og sommerhuse samt landbrugs- og industribygninger.

Vi har tradition for høj kvalitet og det har altid været vores mål at yde den absolut bedste service til vores kunder. Derfor har vi altid lagt vægt på at kunne levere et 1. klasses håndværk udført af egne medarbejdere og nøje koordineret med øvrige håndværkere. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi udfører alt tømrerarbejde.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores tømrermester kan blandt andet hjælpe dig med

 • Konstruktion af nyt tag
 • Renovering af det gamle tag
 • Tilbygninger
 • Konstruktion af vinduer og døre
 • Reparation af vinduer og døre
 • Specialopgaver
 • Tækkearbejde
 • Tømrerarbejde
 • Ombygning
 • Tagarbejde
 • Energivejledning
 • Hulmursisolering
 • Køkkener
 • Sagsstyring og meget mere.

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvad enten det udføres i hoved- eller totalentreprise. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Gennem løbende efteruddannelse og faglig sparing sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Hovedentrepriser

Q-Byg tilbyder også at udføre alle former for opgaver i hoved- eller totalentreprise. Vi besidder en ganske betydelig erfaring på dette område, som er oparbejdet gennem mange år. Det giver bygherren flere fordele, bl.a. at der konstant er styr på og overvågning af hele byggeprocessen. Dette sker, uden at bygherren løbende skal have kontakt til de enkelte håndværkere.

Som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer.Vi indgår aftaler om arbejdets omfang, priser, tidsramme m.v. og på grundlag af dette udarbejder vi en tidsplan, afholder fornødne byggemøder og koordinerer de enkelte håndværkeres arbejde til en effektiv, glidende proces.

Outrup - Vinduer & Døre - Logo
Vaillant - Logo
BOSCH - Invented for Life - Logo
Velux - Logo
Velfac - Vinduer for Livet - Logo
Ring til os