En ny måde at tænke Sommerbolig

Byggeri til det gode Sommerliv…

Hvem skal leve i sommerhuset? Er du til masser af flotte lysindfald – eller til gode hyggekroge? Skal køkkenet være stramt funktionelt eller scene for storladent gastronomi? Måske er der trippende børnefødder på vej – eller den tredje alder skal holdes i trygge og komfortable rammer.

Alle har råd til drømmen. Vi vil gerne give flere råd til at leve i den.

Vi mener at et Sommerhus koster hvad et Sommerhus koster. Uanset hvor det ligger. Er grunden velegnet, er beliggenheden underordnet i forhold til byggeprisen. Derfor holder vores pris fra start til slut.

Vi kan bygge et billigt og godt Sommerhus som opfylder de fleste menneskers basale krav. Vi kan også opføre en luksuriøs Sommerbolig, hvor kun de bedste materialer er anvendt. De fleste af vores huse er opført i et pris- og materialeniveau mellem disse to yderpunkter, men for alle gælder det samme udgangspunkt : en åben og ærlig tilgang til opgaven i tæt dialog med bygherre.

Tænk miljøet med i drømmen

Et af vores specialer er den miljørigtige energiløsning og vi bygger Sommerhuse i den rigtige energiklasse. Vi anbefaler sol- eller jordvarme som hel  eller delvis energikilde i dit nye Sommerhus. Fordi vedvarende energikilder nu er så effektive og billige i drift at fordelene er åbenbare.

Fleksibilitet og medbestemmelse

Vi bygger Sommerhuset sammen – også undervejs. Tilretninger og justeringer på ”alt det du kan se” klares uden problemer. F.eks. et ønske om nogle andre vandhaner end først antaget – du betaler kun for den reelle prisforskel. Det betyder gennemsigtighed – og garanterer mod ubehagelige ekstraregninger. Vi lægger meget vægt på åbenhed og gensidig tillid  i hele forløbet. Det giver det bedste resultat – og glade Sommerhusejere.

Vi bygger efter nutidens krav, men holder fast i en række af de gamle dyder.

Byggetiden varierer efter årstiderne og naturligvis efter husets størrelse og udformning.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte de tanker og ønsker I end måtte have..

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.