Sommerhus til det gode liv

Vi udfører veludført kvalitetsarbejde – hver gang!

En ny måde at tænke Sommerbolig

Byggeri til det gode Sommerliv…

Hvem skal leve i sommerhuset? Er du til masser af flotte lysindfald – eller til gode hyggekroge? Skal køkkenet være stramt funktionelt eller scene for storladent gastronomi? Måske er der trippende børnefødder på vej – eller den tredje alder skal holdes i trygge og komfortable rammer.

Alle har råd til drømmen. Vi vil gerne give flere råd til at leve i den.

Vi mener at et Sommerhus koster hvad et Sommerhus koster. Uanset hvor det ligger. Er grunden velegnet, er beliggenheden underordnet i forhold til byggeprisen. Derfor holder vores pris fra start til slut.

Vi kan bygge et billigt og godt Sommerhus som opfylder de fleste menneskers basale krav. Vi kan også opføre en luksuriøs Sommerbolig, hvor kun de bedste materialer er anvendt. De fleste af vores huse er opført i et pris- og materialeniveau mellem disse to yderpunkter, men for alle gælder det samme udgangspunkt : en åben og ærlig tilgang til opgaven i tæt dialog med bygherre.

Tænk miljøet med i drømmen

Et af vores specialer er den miljørigtige energiløsning og vi bygger Sommerhuse i den rigtige energiklasse. Vi anbefaler sol- eller jordvarme som hel  eller delvis energikilde i dit nye Sommerhus. Fordi vedvarende energikilder nu er så effektive og billige i drift at fordelene er åbenbare.

Fleksibilitet og medbestemmelse

Vi bygger Sommerhuset sammen – også undervejs. Tilretninger og justeringer på ”alt det du kan se” klares uden problemer. F.eks. et ønske om nogle andre vandhaner end først antaget – du betaler kun for den reelle prisforskel. Det betyder gennemsigtighed – og garanterer mod ubehagelige ekstraregninger. Vi lægger meget vægt på åbenhed og gensidig tillid  i hele forløbet. Det giver det bedste resultat – og glade Sommerhusejere.

Vi bygger efter nutidens krav, men holder fast i en række af de gamle dyder.

Byggetiden varierer efter årstiderne og naturligvis efter husets størrelse og udformning.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte de tanker og ønsker I end måtte have..

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Telefontider: Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00 | Fredag kl. 07.00 - 15.00

 

Tømreropgaver udføres på hele Sjælland

Q-Byg`s Tømrer Virksomhed er en professionel og løsningsorienteret virksomhed som tager udgangspunkt i kundens behov.

Gennem samarbejde og udvikling af de enkelte projekter ønsker vi i Q-Byg at skabe værdi til gavn og glæde for kunden.

Vi anvender alene faguddannet personale.

Q-Byg`s Tømrer tilbyder at udføre alt indenfor tømrer-, snedkerarbejde, store som små opgaver udføres i den højeste håndværksmæssige kvalitet.

Med en stab af veluddannede og effektive medarbejdere udføres såvel nybygnings- som renoverings- og ombygningsopgaver af både helårs- og sommerhuse samt landbrugs- og industribygninger.

Vi har tradition for høj kvalitet og det har altid været vores mål at yde den absolut bedste service til vores kunder. Derfor har vi altid lagt vægt på at kunne levere et 1. klasses håndværk udført af egne medarbejdere og nøje koordineret med øvrige håndværkere. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi udfører alt tømrerarbejde.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at udføre stort set alle tømreropgaver.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores tømrermester kan blandt andet hjælpe dig med

 • Konstruktion af nyt tag
 • Renovering af det gamle tag
 • Tilbygninger
 • Konstruktion af vinduer og døre
 • Reparation af vinduer og døre
 • Specialopgaver
 • Tækkearbejde
 • Tømrerarbejde
 • Ombygning
 • Tagarbejde
 • Energivejledning
 • Hulmursisolering
 • Køkkener
 • Sagsstyring og meget mere.

Giv os et kald eller send en e-mail, så kommer en af vores tømrere ud til dig.

Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvad enten det udføres i hoved- eller totalentreprise. Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris.

Gennem løbende efteruddannelse og faglig sparing sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Hovedentrepriser

Q-Byg tilbyder også at udføre alle former for opgaver i hoved- eller totalentreprise. Vi besidder en ganske betydelig erfaring på dette område, som er oparbejdet gennem mange år. Det giver bygherren flere fordele, bl.a. at der konstant er styr på og overvågning af hele byggeprocessen. Dette sker, uden at bygherren løbende skal have kontakt til de enkelte håndværkere.

Som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer.Vi indgår aftaler om arbejdets omfang, priser, tidsramme m.v. og på grundlag af dette udarbejder vi en tidsplan, afholder fornødne byggemøder og koordinerer de enkelte håndværkeres arbejde til en effektiv, glidende proces.

Outrup - Vinduer & Døre - Logo
Vaillant - Logo
BOSCH - Invented for Life - Logo
Velux - Logo
Velfac - Vinduer for Livet - Logo
Ring til os