Døre/vinduer

 

Skal du have udskiftet vinduer og døre i dit hus?

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

Døre/vinduer

 

Skal du have udskiftet vinduer og døre i dit hus?

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

God kvalitet og imødekommende service til konkurrencedygtige priser!

Ring til din lokale tømrer. Q Byg Tømrer ApS leverer og monterer dine nye vinduer og døre. Effektivt og professionelt, og selvfølgelig i god dialog med dig. Vi har fornuftige priser på udskiftning af døre og vinduer. 

Vi anvender hovedsageligt vinduer og døre fra Outrup og KBK. Begge er danske leverandører og leverer produkter i høj kvalitet, som lever op til alle danske lovkrav om blandt andet energibesparelse.

Vi leverer og monterer nye døre og vinduer i hele Odsherred – fra Rørvig og Nykøbing Sjælland i nord til Svinninge og Holbæk i syd. Det kan være et enkelt vindue eller en dør – eller det kan være en totaludskiftning af alle vinduer og døre. Måske ønsker du større glaspartier eller et vindue et helt nyt sted. Det klarer vi også.

Når du handler lokalt, er du med til at skabe vækst i dit lokalområde. Det er godt for nærmiljøet og for klimaet. Vi vil helst ikke køre for langt efter opgaverne. Til gengæld går vi ”en ekstra mil” for vores kunders tilfredshed!

Vi tilbyder

♦ Konstruktion af nyt tag
♦ Renovering af det gamle tag
♦ Tilbygninger
♦ Konstruktion af vinduer og døre
♦ Reparation af vinduer og døre
♦ Specialopgaver
♦ Tækkearbejde
♦ Tømrerarbejde
♦ Ombygning
♦ Tagarbejde
♦ Energivejledning
♦ Hulmursisolering
♦ Køkkener
♦ Sagsstyring og meget mere.

Års erfaring

Renoveringsprojekter

Specielle byggeprojekter

Kolonihavehuse

selv om vi er et simpelt tømrerfirma

står vi også gerne for styring af hele dit projekt

og vi anvender kun faguddannet samarbejdspartnere og mandskab

den nemmeste løsning for dig

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du enten skal ombygge eller bygge fra ny, skal der i løbet af processen mange forskellige håndværkere ind over. Der skal en murer til at støbe fundamentet, en tømrer til at ordne gulvet, en maler til at færdiggøre væggene og en VVS-mand til at stå for al vand, varme og sanitet.

Lad os om arbejdet

Lader du os stå for din totalentreprise, sørger vi for det hele. Lige fra tegningen til din tilbygning bliver udformet, til dit hus er indflytningsklart. Du sparer meget tid og energi på ikke at skulle indhente tilbud og tage kontakt til forskellige håndværkere undervejs. Tid, som du i stedet kan bruge på at træffe valg om design og indretning af dit nye hjem.

Vi er din garanti

Lader du os stå i spidsen for dit byggeprojekt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde at følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Vi leverer et gennemarbejdet og færdigt resultat til dig til tiden. Vores vigtigste målsætning er at skabe et resultat, som du er tilfreds med, men vi stræber også altid efter at skabe byggerier, som vi som fagmænd kan være stolte af. Vi sætter en ære i vores håndværk – og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til detaljer eller kvalitet.

CUMARU TERRASSE

Med æstetik og detaljen for øje, har kunden fået en længe ønsket smuk terrasse. Udført efter kundens ønsker, og vores vejledninger

Tilbygning havestue

Kunden ønskede en tilbygning hvor hele familien kan nyde deres flotte landskab, sommer og vinter

Vandskade og forsikring

Kunden havde gamle rør som var sprunget under køkken og bryggers gulv. Vi hjalp fra start til levering – også med forsikringen

SEND OS EN BESKED

Du kan benytte nedenstående formular til at kontakte os. Alle spørgsmål er velkomne

DU KAN OGSÅ RINGE TIL OS

+45 93 40 41 41

Firma adresse

Eskilstrupvej 49, 4500 Nykøbing Sj

p

CVR

40 34 22 49

Pin It on Pinterest