Din ekspert i totalentreprise på Sjælland

Lad os stå for hovedentreprisen på dit byggeprojekt – så er du sikker på en holdbar kvalitetsløsning.

Q-Byg er et byggefirma, der har specialiseret sig i totalentreprise. Vi udfører større som mindre byggeprojekter, og hvad enten du har brug for vores hjælp til nybyggeri eller til at få lagt et nyt tag på dit hus, kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Vi henvender os til erhvervskunder såvel som privatkunder, og er du på jagt efter en erfaren totalentreprenør nær Ringsted, Roskilde eller Kalundborg, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har base i Holbæk, men vi dækker hele Sjælland.

Vi udfører alt inden for totalentreprise

Totalentreprise – den nemmeste løsning for dig

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du enten skal ombygge eller bygge fra ny, skal der i løbet af processen mange forskellige håndværkere ind over. Der skal en murer til at støbe fundamentet, en tømrer til at ordne gulvet, en maler til at færdiggøre væggene og en VVS-mand til at stå for al vand, varme og sanitet.

Lader du os stå for din totalentreprise, sørger vi for det hele. Lige fra tegningen til din tilbygning bliver udformet, til dit hus er indflytningsklart. Du sparer meget tid og energi på ikke at skulle indhente tilbud og tage kontakt til forskellige håndværkere undervejs. Tid, som du i stedet kan bruge på at træffe valg om design og indretning af dit nye hjem.

Din garanti for et færdigt og flot resultat

Lader du os stå i spidsen for dit byggeprojekt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde at følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Vi leverer et gennemarbejdet og færdigt resultat til dig til tiden. Vores vigtigste målsætning er at skabe et resultat, som du er tilfreds med, men vi stræber også altid efter at skabe byggerier, som vi som fagmænd kan være stolte af. Vi sætter en ære i vores håndværk – og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til detaljer eller kvalitet.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Eller vil du gerne have os til at udarbejde et tilbud til dig? Ring til os på telefon 93 40 41 41 eller skriv til os på kontakt@q-byg.dk.

Fortæl os om dine byggedrømme

Går du med byggedrømme? Hvad enten det drejer sig om et helt nyt helårshus,  tilbygning, ombygning, droneflyvning eller bare en lille kvist, kan vi hjælpe med at realisere dine drømme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.