Nye vinduer og døre i Odsherred, Holbæk & omegn

 

QByg rådgiver, leverer og monterer nye vinduer og døre

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

Nye vinduer og døre i Odsherred, Holbæk & omegn
 
QByg rådgiver, leverer og monterer nye vinduer og døre. Hos os er du sikret aftalt kvalitet til tiden.

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

GOD KVALITET OG IMØDEKOMMENDE SERVICE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Nye vinduer inkl. montering

Hos QByg ved vi, hvor vigtigt det er, at boligens vinduer og døre er sikrede mod fugt og frost.

Vi anbefaler derfor et årligt tjek, så dit hjem er bedst muligt sikret. Er tiden inde til en reparation eller udskiftning, tilbyder vi veludført tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser – både til private og boligselskaber.

Boligens vinduer udsættes årligt for skiftende vind og vejrforhold. Er vinduerne fx lavet af træ, bør I fx sikre jer mod råd og svamp ved at behandle træet korrekt. Er uheldet ude, kan Q Byg hjælpe altid hjælpe.

Vi rådgiver professionelt og ærligt. Kræver arbejdet kun småreparationer, er det det vi rådgiver jer til og udfører for jer. Ordentlighed er fundamentet for samarbejdet. Uanset opgavens størrelse har vi øje for detaljen og det gode håndværk.

 

Professionel service og kompetent rådgivning

Hos Q Byg har vi mange års erfaring med reparation og udskiftning af vinduer og døre.

Vi har varetaget mange forskellige løsninger i et væld af forskellige materialer. Den erfaring deler vi gerne med vores kunder, så vi kan hjælpe dem med at finde den rette løsning til deres behov.

Vi investerer tid i et velfungerende samarbejde og sætter altid fagligheden højere end salget. Derfor er vores priser og aftaler altid forståelige og rimelige, så vores kunder føler sig ordentligt forstået og behandlet fra start til slut.

 

Sådan tjekker du dine vinduer og døre:

 

Kig på træet – har træet skjolder, revner eller misfarvninger? Hvis træet er gråt og fugtramt er en nedslibning og efterfølgende træbehandling måske løsningen.

Mærk på træet – er det hårdt eller blødt? Stik evt. forsigtigt i træet med en lille syl eller skruetrækker. Hårdheden betyder meget for valget af behandling.

Undersøg funktionsevnen – lukker dørene og vinduerne korrekt? Trækker det?

  1.  

 

Nye vinduer og døre – hvad skal du vælge?

Når tiden er inde til at udskifte døre og vinduer, er der mange faktorer at tage højde for. Hvilke løsninger og materialer passer til husets byggestil og matcher det jeres livsstil? Hvilken kvalitet og hvilke ventilationsmuligheder skal I vælge? Opfylder vinduerne og dørene de påkrævede energikrav?

Qbyg anvender hovedsageligt vinduer og døre fra Outrup og KBK. Begge er danske leverandører og leverer produkter i høj kvalitet, som lever op til alle danske lovkrav om blandt andet energibesparelse.

 

En samarbejdspartner, du kan regne med

QByg kan hjælpe jer med at få styr på alle detaljerne. Vi har mange års erfaring med udskiftning og reparation af vinduer og døre. Vi kan derfor også rådgive jer før, under og efter arbejdet inkl. rådgivning omkring vedligeholdelse af den valgte løsning.

Vi kan også varetage hele entreprisen, og samle alle trådene fra start til slut. Et trygt alternativ, som giver jer tid til andre ting.

Uanset hvilken tilgang I foretrækker, kan QByg hjælpe jer sikkert i havn med ethvert tænkeligt byggeprojekt.

Vi er også fuldt forsikrede, så jeres bolig er i trygge hænder, hvis uheldet endelig skulle være ude.

 

Omtanke for miljøet

Vi leverer og monterer nye døre og vinduer i hele Odsherred – fra Rørvig og Nykøbing Sjælland i nord til Svinninge og Holbæk i syd.

Når du handler lokalt, er du med til at skabe vækst i dit lokalområde. Det er godt for nærmiljøet og for klimaet.

Vi vil helst ikke køre for langt efter opgaverne. Til gengæld går vi ”en ekstra mil” for vores kunders tilfredshed.

Vi rydder løbende op efter os selv og viser hensyn til jeres dagligdag. Et velplanlagt og respektfuldt samarbejde er vigtigt for alle parter.

 

Kontakt QByg I dag

Overvejer du at få udskiftet eller repareret dine vinduer og døre, så kontakt Qbyg. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, som du lettere kan forholde dig til.

Vælger du os som samarbejdspartner, sikrer vi dig aftalt kvalitet til tiden. Vi er fagligt kvalificerede og ordentlige – et valg, du ikke fortryder.

Vi tilbyder

♦ Konstruktion af nyt tag
♦ Renovering af det gamle tag
♦ Tilbygninger
♦ Konstruktion af vinduer og døre
♦ Reparation af vinduer og døre
♦ Specialopgaver
♦ Tækkearbejde
♦ Tømrerarbejde
♦ Ombygning
♦ Tagarbejde
♦ Energivejledning
♦ Hulmursisolering
♦ Køkkener
♦ Sagsstyring og meget mere.

Års erfaring

Renoveringsprojekter

Specielle byggeprojekter

Kolonihavehuse

QBYG TØMRER VARETAGER GERNE STYRINGEN AF DIT BYGGEPROJEKT

Professionel projektstyring & rådgivning

Veluddannede håndværkere og kompetente samarbejdspartnere

den nemmeste løsning for dig

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du enten skal ombygge eller bygge fra ny, skal der i løbet af processen mange forskellige håndværkere ind over. Der skal en murer til at støbe fundamentet, en tømrer til at ordne gulvet, en maler til at færdiggøre væggene og en VVS-mand til at stå for al vand, varme og sanitet.

Lad os om arbejdet

Lader du os stå for din totalentreprise, sørger vi for det hele. Lige fra tegningen til din tilbygning bliver udformet, til dit hus er indflytningsklart. Du sparer meget tid og energi på ikke at skulle indhente tilbud og tage kontakt til forskellige håndværkere undervejs. Tid, som du i stedet kan bruge på at træffe valg om design og indretning af dit nye hjem.

Vi er din garanti

Lader du os stå i spidsen for dit byggeprojekt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde at følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Vi leverer et gennemarbejdet og færdigt resultat til dig til tiden. Vores vigtigste målsætning er at skabe et resultat, som du er tilfreds med, men vi stræber også altid efter at skabe byggerier, som vi som fagmænd kan være stolte af. Vi sætter en ære i vores håndværk – og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til detaljer eller kvalitet.

CUMARU TERRASSE

Med æstetik og detaljen for øje, har kunden fået en længe ønsket smuk terrasse. Udført efter kundens ønsker, og vores vejledninger

Tilbygning havestue

Kunden ønskede en tilbygning hvor hele familien kan nyde deres flotte landskab, sommer og vinter

Vandskade og forsikring

Kunden havde gamle rør som var sprunget under køkken og bryggers gulv. Vi hjalp fra start til levering – også med forsikringen

Firma adresse

Eskilstrupvej 49, 4500 Nykøbing Sj

p

CVR

40 34 22 49