Din tømrer i Odsherred, Holbæk & omegn

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde og professionel projektstyrring fra start til slut

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

Tømrer

Din lokale tømrer i Odsherred og Vestsjælland

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

GOD KVALITET OG IMØDEKOMMENDE SERVICE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Veludført tømrerarbejde fra kælder til kvist

Hos Q Byg mener vi, at god kommunikation og godt håndværk er fundamentet for et hvert sundt samarbejde. Vores priser på tømrerarbejde er derudover altid fornuftige og konkurrencedygtige.
Det handler ganske enkelt om ordentlighed og veludført tømrerarbejde, når vi hopper i arbejdstøjet for vores kunder.

Q Byg har mange års erfaring med tømrerarbejde for private og boligforeninger i Odsherred, Holbæk og omegn. Vi er kendte for at levere aftalt kvalitet til tiden, hvilket skaber tillid. Det er vigtigt for vores kunder og er derfor alfa og omega for os. .

Q byg bygger både træterrasser, tilbygninger, renoverer sommerhuse, udskifter tag og vinduer, lægger gulv og meget andet. Opgaver, som kræver håndværksmæssig ekspertise og kvalitetsbevidsthed. Vi rådgiver åbent og ærligt og udvikler gerne ideer og projekter i nært samarbejde med vores kunder. De bedste løsninger skabes, når ideerne udveksles åbent, og håndværket er i skabet. Uanset projektet er jeres boligdrømme omdrejningspunktet hos Q Byg.

 

Tømrerarbejde tilpasset dine ønsker og behov

Hos Q byg hjælper vi gerne med enkeltsager og/eller totalentrepriser. Alle arbejdsopgaver vægtes højt og udføres professionelt. Er der tale om enkeltsager inden for tømrerarbejde, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel via websitet. Q byg laver gerne et skræddersyet tilbud, så du kan vurdere arbejdet og prisen ordentligt.

Foretrækker du, at vi administrer hele byggeprojektet som totalentreprenør, tager vi os af alt fra start til slut. Vi sørger for, at byggetilladelsen er i hus, sikrer boligen under byggeriet, udfører arbejdet efter alle kunstens regler, rydder op efter os selv og overleverer projektet ordenligt og til tiden. Vi samarbejder kun med dygtige håndværkere, hvis arbejde vi kan stå inde for. Hos Q Byg er din bolig og dit byggeprojekt i trygge hænder.

 

Sådan foregår samarbejdet hos Q byg

Uanset om vi skal varetage en enkelt del eller hele byggeprojektet, forsøger vi altid at skabe en stabil ramme omkring samarbejdet. Vi sikrer en løbende dialog, så du kan følge projektets udvikling fra start til slut.

 

Byggeprojekts forskellige faser:

  1. Indledende kontakt og projektbeskrivelse
    Et hvert samarbejde starter med en dialog omkring byggeprojekts karakter og udførelse. Det foregår som regel ved, at kunden sender os en beskrivende mail, som vi så kan udforme et tilbud ud fra. Ofte kontakter vi kunden for at sikre os, at der er helt styr på detaljerne i byggeprojektet, så det endelige tilbud er gennemarbejdet.
  2. Når projektbeskrivelserne og detaljerne er på plads, giver vi et konkurrencedygtig tilbud på byggeprojektet, som både indeholder en tidsplan og en pris.
  3. Accepteres tilbuddet, igangsættes samarbejdet. Vi forklarer arbejdets præmisser og sikrer området i tæt dialog med kunden.
  4. Både før, under og efter byggeriet kommunikerer vi løbende med kunden ved bl.a. at fremsende dokumentation i form af billeder og certifikater.
  5. Slutteligt overleverer vi det færdige projekt professionelt og gennemgår detaljerne med kunden, så evt. mangler eller småfejl kan udbedres.

 

Hvad skal du vide inden tømrerarbejdet igangsættes

Hos Q Byg oplever vi ofte, at vores kunder har spørgsmål til prisen og kvaliteten. Derfor gør vi meget ud af at levere aftalt kvalitet til tiden. Prisen er fast, med mindre andet aftales.

Der kan selvfølgelig opstå utilsigtede problemer under et hvert byggeri, som kræver ekstra arbejde og dermed ekstra betaling. Hvis vi fx støder på råd eller svamp ved udskiftning af et gulv, kan det være nødvendigt at udbedre skaden, inden arbejdet kan fortsættes. Hos Q byg igangsætter vi imidlertid ikke ekstra arbejde, uden at vores kunder har godkendt det på forhånd. Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, så kunden kan føle sig tryg hele vejen. Den gode mavefornemmelse er vigtig for alle parter.

Hos Q Byg er vi medlem af forsikringsselskabet Codan, hvor vi er fuldt forsikret til 10.000.000 kr. Det gælder for alt udført arbejde samt skader opstået under byggeriet. Vi fremsender til enhver tid gerne et forsikrings- og ansvarscertifikat til vores kunder.

 

Q byg udfører alt inden for tømrerarbejde på Vestsjælland

Hos Q byg varetager vi gerne alle typer tømrerarbejde – både inde og ude. Opgavernes størrelse varierer meget, eftersom vi både værdsætter store og små tømreropgaver. Vi er idérige og løsningsorienterede. Det gode håndværk er i centrum, og arbejdsopgaverne løses ordentligt.

 

Kontakt Q byg

Er du på udkig efter et troværdigt og kompetent tømrerfirma, så kontakt Q byg på telefon 93 40 41 41. Du kan også sende os en mail på kontakt@q-byg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder

♦ Konstruktion af nyt tag
♦ Renovering af det gamle tag
♦ Tilbygninger
♦ Konstruktion af vinduer og døre
♦ Reparation af vinduer og døre
♦ Specialopgaver
♦ Tækkearbejde
♦ Tømrerarbejde
♦ Ombygning
♦ Tagarbejde
♦ Energivejledning
♦ Hulmursisolering
♦ Køkkener
♦ Sagsstyring og meget mere.

 

Års erfaring

Renoveringsprojekter

Specielle byggeprojekter

Kolonihavehuse

QBYG TØMRER VARETAGER GERNE STYRINGEN AF DIT BYGGEPROJEKT

Professionel projektstyring & rådgivning

Veluddannede håndværkere og kompetente samarbejdspartnere

den nemmeste løsning for dig

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du enten skal ombygge eller bygge fra ny, skal der i løbet af processen mange forskellige håndværkere ind over. Der skal en murer til at støbe fundamentet, en tømrer til at ordne gulvet, en maler til at færdiggøre væggene og en VVS-mand til at stå for al vand, varme og sanitet.

Lad os om arbejdet

Lader du os stå for din totalentreprise, sørger vi for det hele. Lige fra tegningen til din tilbygning bliver udformet, til dit hus er indflytningsklart. Du sparer meget tid og energi på ikke at skulle indhente tilbud og tage kontakt til forskellige håndværkere undervejs. Tid, som du i stedet kan bruge på at træffe valg om design og indretning af dit nye hjem.

Vi er din garanti

Lader du os stå i spidsen for dit byggeprojekt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde at følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Vi leverer et gennemarbejdet og færdigt resultat til dig til tiden. Vores vigtigste målsætning er at skabe et resultat, som du er tilfreds med, men vi stræber også altid efter at skabe byggerier, som vi som fagmænd kan være stolte af. Vi sætter en ære i vores håndværk – og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til detaljer eller kvalitet.

CUMARU TERRASSE

Med æstetik og detaljen for øje, har kunden fået en længe ønsket smuk terrasse. Udført efter kundens ønsker, og vores vejledninger

Tilbygning havestue

Kunden ønskede en tilbygning hvor hele familien kan nyde deres flotte landskab, sommer og vinter

Vandskade og forsikring

Kunden havde gamle rør som var sprunget under køkken og bryggers gulv. Vi hjalp fra start til levering – også med forsikringen

SEND OS EN BESKED

Du kan benytte nedenstående formular til at kontakte os. Alle spørgsmål er velkomne

DU KAN OGSÅ RINGE TIL OS

+45 93 40 41 41

Firma adresse

Eskilstrupvej 49, 4500 Nykøbing Sj

p

CVR

40 34 22 49