Nye trægulve i Odsherred, Holbæk & omegn

 

Et trægulv under fødderne er smukt, behageligt og praktisk 

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

Trægulve

 

Trægulv under fødderne er smukt, behageligt og praktisk!

Høj Kvalitet, Detalje orienteret

Samler kun på tilfredse kunder

Gennemskuelig pris

Mange års erfaring i faget

God kvalitet og imødekommende service til konkurrencedygtige priser

Har du planer om nyt trægulv i dit hus eller sommerhus? Så har du brug for en dygtig tømrer til at lægge gulvet for dig. Q Byg Tømrer ApS er parat til opgaven. Vi lægger nye trægulve fra Rørvig til Svinninge – fra Nykøbing Sjælland til Holbæk.

Trægulv under fødderne er smukt, behageligt og praktisk! Og der findes et hav af forskellige gulve i alverdens forskellige træsorter og nuancer. Men gulvet skal også lægges pænt og stabilt, så du bliver tilfreds med resultatet i mange år frem.

Q Byg Tømrer ApS lægger alle former for trægulve – fra det stilfulde og klassiske sildebensparket, over det massive rustikke plankegulv til det helt almindelige laminat-klikgulv. Vi gør vores arbejde ordentligt og får også de sidste detaljer og den sidste finish med.

Vores priser er absolut fornuftige og konkurrencedygtige. Det betyder dog ikke, at vi på noget tidspunkt går på kompromis med kvaliteten. Arbejdet skal være 100 % i orden, før vi overdrager det. Hos QByg er du med andre ord sikret aftalt kvalitet til tiden.

Vi tilbyder

♦ Konstruktion af nyt tag
♦ Renovering af det gamle tag
♦ Tilbygninger
♦ Konstruktion af vinduer og døre
♦ Reparation af vinduer og døre
♦ Specialopgaver
♦ Tækkearbejde
♦ Tømrerarbejde
♦ Ombygning
♦ Tagarbejde
♦ Energivejledning
♦ Hulmursisolering
♦ Køkkener
♦ Sagsstyring og meget mere.

Års erfaring

Renoveringsprojekter

Specielle byggeprojekter

Kolonihavehuse

QBYG TØMRER VARETAGER GERNE STYRINGEN AF DIT BYGGEPROJEKT

Professionel projektstyring & rådgivning

Veluddannede håndværkere og kompetente samarbejdspartnere

den nemmeste løsning for dig

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor du enten skal ombygge eller bygge fra ny, skal der i løbet af processen mange forskellige håndværkere ind over. Der skal en murer til at støbe fundamentet, en tømrer til at ordne gulvet, en maler til at færdiggøre væggene og en VVS-mand til at stå for al vand, varme og sanitet.

Lad os om arbejdet

Lader du os stå for din totalentreprise, sørger vi for det hele. Lige fra tegningen til din tilbygning bliver udformet, til dit hus er indflytningsklart. Du sparer meget tid og energi på ikke at skulle indhente tilbud og tage kontakt til forskellige håndværkere undervejs. Tid, som du i stedet kan bruge på at træffe valg om design og indretning af dit nye hjem.

Vi er din garanti

Lader du os stå i spidsen for dit byggeprojekt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde at følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Vi leverer et gennemarbejdet og færdigt resultat til dig til tiden. Vores vigtigste målsætning er at skabe et resultat, som du er tilfreds med, men vi stræber også altid efter at skabe byggerier, som vi som fagmænd kan være stolte af. Vi sætter en ære i vores håndværk – og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til detaljer eller kvalitet.

CUMARU TERRASSE

Med æstetik og detaljen for øje, har kunden fået en længe ønsket smuk terrasse. Udført efter kundens ønsker, og vores vejledninger

Tilbygning havestue

Kunden ønskede en tilbygning hvor hele familien kan nyde deres flotte landskab, sommer og vinter

Vandskade og forsikring

Kunden havde gamle rør som var sprunget under køkken og bryggers gulv. Vi hjalp fra start til levering – også med forsikringen

SEND OS EN BESKED

Du kan benytte nedenstående formular til at kontakte os. Alle spørgsmål er velkomne

DU KAN OGSÅ RINGE TIL OS

+45 93 40 41 41

Firma adresse

Eskilstrupvej 49, 4500 Nykøbing Sj

p

CVR

40 34 22 49